Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Obrałam i ugotowałam ziemniaki. Po ugotowaniu i odparowaniu ich dodałam sól, bryndzę- jest dostępna właściwie w każdym sklepie. jeszcze masło. Wszystko ugniotłam na kremowe pure, aż się będzie "ciągnąć".
Pure na talerzu polałam jeszcze oliwą pozostała po smażeniu pstrąga i posypałam dodatkowo bryndzą. Smacznego :)