Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 596
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 251
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 596
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 251
Składniki
Obrałam i ugotowałam ziemniaki. Po ugotowaniu i odparowaniu ich dodałam sól, bryndzę- jest dostępna właściwie w każdym sklepie. jeszcze masło. Wszystko ugniotłam na kremowe pure, aż się będzie "ciągnąć".
Pure na talerzu polałam jeszcze oliwą pozostała po smażeniu pstrąga i posypałam dodatkowo bryndzą. Smacznego :)