Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ziemniaczki to był strzał w dychę, bo zjedliśmy całą blachę :-) Bardzo proste do zrobienia, a w smaku przepyszne. Są doskonałym dodatkiem do obiadu, ale równie świetnie będą smakować z sosem czosnkowym.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 807
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 41
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 331
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 128
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 807
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 41
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 331
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 128
Składniki
W miseczce wymieszać olej z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i pozostałymi przyprawami. Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w cienkie plastry. Poukładać na blasze wysmarowanej olejem i lekko posolić. Następnie marynatę rozsmarować pędzelkiem na rozłożonych ziemniakach. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 230 stopni na ok. 20-30 minut do zrumienienia (w zależności od piekarnika). SMACZNEGO!!!