Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona pierś z kurczaka, soczysta i pełna smaku.
rękaw do pieczenia, sznurek kulinarny
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1832
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14497
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19573
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 132
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1832
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14497
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19573
Składniki
Pierś wykrawa się z tuszki z naddatkiem skóry.
Trzeba obsypać ją obficie przyprawami z dwóch stron i związać ciasno sznurkiem. Pierś piekłam w rękawie do pieczenia na plastrach cebuli- wtedy zachowa wilgoć. Było to około 45 minut w 185 C. Ale pewnie można też krócej.
Smacznego :)