Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2523
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 472
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 197
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 756
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2523
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 472
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 197
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 756
Składniki
Zagotuj 1 l wody, dodaj 40 dag przebranego agrestu i 2 pokrojone jabłka oraz skórkę zdjętą z 1 cytryny. Zagotuj.
zestaw z ognia. Trzymaj pod przykryciem 40 min.
Następnie napój dopraw 130 ml syropu miętowego i cukrem.
Wlewaj do szklaneczek wypełnionych lodem. Udekoruj listkami mięty lub melisy.