Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
,Najlepszy bo domowej roboty likier,pyszny,gęsty i pachnący:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrami na puch. Dodawać stopniowo mleko skondensowane ,cały czas miksując. Spirytus wlewać również stopniowo by żółtka się nie ścięły. Przelać do butelki,ja zrobiłam 1/2l ajerkoniaku,a z reszty likier kawowy.
Smacznego życzę!