Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O:) Dla osób dbających o linię. Świetny na upalne dni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8355
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 485
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8355
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 485
Składniki
Kefir , maślankę i starty chrzan wymieszałem. Avocado i ogórek po obraniu zmiksowałem wraz z pokrojonymi ziołami. Dodałem sok z pomarańczy i cytryny . Połączyłem wszystkie składniki , delikatnie wymieszałem. Doprawiłem solą i pieprzem.