Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cynamon to nie tylko świetny dodatek do ciast i deserów. Stanowi on również ważny element jadłospisu w jesiennych i zimowych miesiącach, kiedy jesteśmy szczególnie narażeni na infekcje. Wykazuje działanie przeciwzapalne i dezynfekujące. Ma właściwości antybakteryjne i przeciwwirusowe. Jak wykorzystać go do przygotowania zdrowotnego naparu? Tego dowiecie się z poniższego przepisu!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11411
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11938
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2012
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11411
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11938
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2012
Składniki
Wodę przelewamy do garnka, dodajemy dwie laski cynamonu. Doprowadzamy wywar do wrzenia.
Gorący napój przelewamy do szklanki, dodajemy łyżeczkę miodu i gotowe.