Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cynamon to nie tylko świetny dodatek do ciast i deserów. Stanowi on również ważny element jadłospisu w jesiennych i zimowych miesiącach, kiedy jesteśmy szczególnie narażeni na infekcje. Wykazuje działanie przeciwzapalne i dezynfekujące. Ma właściwości antybakteryjne i przeciwwirusowe. Jak wykorzystać go do przygotowania zdrowotnego naparu? Tego dowiecie się z poniższego przepisu!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 326
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4415
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1865
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3634
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31303
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 326
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4415
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1865
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3634
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31303
Składniki
Wodę przelewamy do garnka, dodajemy dwie laski cynamonu. Doprowadzamy wywar do wrzenia.
Gorący napój przelewamy do szklanki, dodajemy łyżeczkę miodu i gotowe.