Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cynamon to nie tylko świetny dodatek do ciast i deserów. Stanowi on również ważny element jadłospisu w jesiennych i zimowych miesiącach, kiedy jesteśmy szczególnie narażeni na infekcje. Wykazuje działanie przeciwzapalne i dezynfekujące. Ma właściwości antybakteryjne i przeciwwirusowe. Jak wykorzystać go do przygotowania zdrowotnego naparu? Tego dowiecie się z poniższego przepisu!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 527
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10622
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2732
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 527
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10622
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2732
Składniki
Wodę przelewamy do garnka, dodajemy dwie laski cynamonu. Doprowadzamy wywar do wrzenia.
Gorący napój przelewamy do szklanki, dodajemy łyżeczkę miodu i gotowe.