Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia. Przepis wart polecenia.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 135
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 47
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 254
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 135
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 47
Składniki
Do wysokiego naczynia wsypać kawę, cukier i wlać wodę. Woda musi być prosto z lodówki.Ubijać mikserem 3-5 minut, aż powstanie gęsty krem. Następnie kremem napełnić filiżanki do połowy. Wlać gorące mleko. Delikatnie wymieszać krem z mlekiem. Na wierzch każdej filiżanki położyć resztę kremu. I to już cała filozofia. Pycha!