Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia. Przepis wart polecenia.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Do wysokiego naczynia wsypać kawę, cukier i wlać wodę. Woda musi być prosto z lodówki.Ubijać mikserem 3-5 minut, aż powstanie gęsty krem. Następnie kremem napełnić filiżanki do połowy. Wlać gorące mleko. Delikatnie wymieszać krem z mlekiem. Na wierzch każdej filiżanki położyć resztę kremu. I to już cała filozofia. Pycha!