Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnie i weekendowo ;) Orzeźwiający drink z dodatkiem rumu i campari.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5905
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 165
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 140
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 257
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 440
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 5905
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 165
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 140
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 257
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 440
Składniki
Miąższ z arbuza kroimy na mniejsze kawałki, miksujemy i przecieramy przez sito. Do soku z arbuza dodajemy campari, rum, sok z limonki i cukier. Dokładnie mieszamy, wstawiamy do lodówki na godzinę. Przed podaniem mieszamy.