Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 królowe w jednym pucharku- DYNIA, FIGA I KASZA JAGLANA!
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 952
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 286
Dzisiaj moje ulubione danie. Danie z makarony pysznego kremowego sosu no i ku...
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 952
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 286
Składniki
Kaszę jaglana opłukać i ugotować.
Dynię obrać ze skórki (odmiany hokkaido nie trzeba) i ugotować pokrojoną na duże kawałki, bądź upiec w piekarniku (lepiej smakuje pieczona).
Zblendować ugotowaną kaszę z dynią i bananem, a następnie dodać mleka i wymieszać.
Podać ze świeżą figą pokrojoną na ćwiartki.