Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 królowe w jednym pucharku- DYNIA, FIGA I KASZA JAGLANA!
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 548
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 131
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 548
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 131
Składniki
Kaszę jaglana opłukać i ugotować.
Dynię obrać ze skórki (odmiany hokkaido nie trzeba) i ugotować pokrojoną na duże kawałki, bądź upiec w piekarniku (lepiej smakuje pieczona).
Zblendować ugotowaną kaszę z dynią i bananem, a następnie dodać mleka i wymieszać.
Podać ze świeżą figą pokrojoną na ćwiartki.