Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 królowe w jednym pucharku- DYNIA, FIGA I KASZA JAGLANA!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2312
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18061
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2043
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2312
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18061
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2043
Składniki
Kaszę jaglana opłukać i ugotować.
Dynię obrać ze skórki (odmiany hokkaido nie trzeba) i ugotować pokrojoną na duże kawałki, bądź upiec w piekarniku (lepiej smakuje pieczona).
Zblendować ugotowaną kaszę z dynią i bananem, a następnie dodać mleka i wymieszać.
Podać ze świeżą figą pokrojoną na ćwiartki.