Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na chłodne wieczory:)
Piwo przelać do garnuszka,dodać cukier,obrany i pokrojony na małe kawałki imbir i podgrzewać na małym ogniu mieszając dopóki cukier się nie rozpuści.Uważać by piwo nie zaczęło się gotować!
Przelać do szklanki i posypać gałką muszkatołową,smacznego.
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 141
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 24
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 22
Mamy teraz sezon na szparagi. Kiedyś to warzywo, było bardzo ekskluzywne ale...
Odsłon: 141
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 24
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 22
Składniki
Piwo przelać do garnuszka,dodać cukier,obrany i pokrojony na małe kawałki imbir i podgrzewać na małym ogniu mieszając dopóki cukier się nie rozpuści.Uważać by piwo nie zaczęło się gotować! Przelać do szklanki i posypać gałką muszkatołową,smacznego.
Przepisy Napoje
Napoje
Koktajl z bananem i z kiwi
Napoje
Kiszon bengalski
Napoje
Cytrynówka bengalska
Napoje
Nalewka z mniszka lekarskiego na spirytusie
Koktajl z bananem i z kiwi
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 3232
Kiszon bengalski
Zakwas, barszcz, buraczki. Samo zdrowie. Trzy w jednym. Zero waste. Brawo ja....
Odsłon: 221