Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszę to powiedzieć... uwielbiam herbatę, żyć bez niej nie mogę i tyle. Dzień bez herbaty, to dla mnie dzień stracony :)) Dziś u nas zimno i deszcz, więc herbata musi być aromatyczna i rozgrzewająca. Anyż, goździki, miód... spróbujcie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11333
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6501
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5481
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13523
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5297
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11333
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6501
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5481
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13523
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5297
Składniki
Do czajniczka włożyć liście herbaty, wrzucić gwiazdki anyżu i goździki. Wszystko zalać 1/2 litra wrzątku i parzyć około 5 minut. Po tym czasie herbatę przelać do filiżanek, dodać miód. Pozostaje już tylko delektować się jej smakiem. Polecam!