Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzaniec, który można podawać dzieciom.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Sok jabłkowy wlać do rondelka dodać korę cynamonu, wsypać garść malin i zagotować, Następnie dodać goździki, sok z cytryny, pomarańczę wyszorować i sparzyć wrzącą wodą pokroić na grube plastry i dodać do grzańca. Wsypać cukier i wymieszać. Wszytko razem gotować na wolniutkim ogniu około 3 minuty. Rozlać do szklanek podać od razu.