Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5684
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 71
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 104
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 592
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5684
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 71
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 104
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 592
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Wystudzone obrałam, przekroiłam wzdłuż i wyjęłam żółtka. Dodałam 2/3 puszki szprotek- resztę zostawiłam na wierzch. Jeszcze majonez- domowy, musztarda, pieprz i sól. Masę wyrobiłam i nałożyłam do jaj. Na wierzch ułożyłam kawałki szprotek i posiekany szczypior.
:D
Smacznego :)