Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po ostatnich dniach niezbyt ciekawej pogody nareszcie ponownie pojawiło się słoneczko, a więc dzisiaj dla ochłody zapraszam na przepyszny jogurt pitny, w których wykorzystałam sezonowe owoce - zawierające dużo witaminy C czerwone porzeczki i borówki, które chyba każdy lubi. Orzeźwiająco, pożywnie i zdrowo ;)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 252
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Owoce dokładnie umyć. Porzeczki zerwać z ogonków. Owoce, cukier trzcinowy i jogurt naturalny zmiksować za pomocą blendera.
Najlepiej smakuję mocno schłodzony.
Smacznego !
:)