Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po ostatnich dniach niezbyt ciekawej pogody nareszcie ponownie pojawiło się słoneczko, a więc dzisiaj dla ochłody zapraszam na przepyszny jogurt pitny, w których wykorzystałam sezonowe owoce - zawierające dużo witaminy C czerwone porzeczki i borówki, które chyba każdy lubi. Orzeźwiająco, pożywnie i zdrowo ;)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119013
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8819
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3199
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2804
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119013
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8819
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3199
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2804
Składniki
Owoce dokładnie umyć. Porzeczki zerwać z ogonków. Owoce, cukier trzcinowy i jogurt naturalny zmiksować za pomocą blendera.
Najlepiej smakuję mocno schłodzony.
Smacznego !
:)