Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po ostatnich dniach niezbyt ciekawej pogody nareszcie ponownie pojawiło się słoneczko, a więc dzisiaj dla ochłody zapraszam na przepyszny jogurt pitny, w których wykorzystałam sezonowe owoce - zawierające dużo witaminy C czerwone porzeczki i borówki, które chyba każdy lubi. Orzeźwiająco, pożywnie i zdrowo ;)
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 122
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 41
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1189
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 80
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 436
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 122
Szaszłyki caprese to doskonała przekąska na majówkę. Są lekkie, świeże i kusz...
Odsłon: 41
Kultowe ciastka kakaowe z mlecznym kremem w środku zna chyba każdy z nas. Wyp...
Odsłon: 1189
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 80
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 436
Składniki
Owoce dokładnie umyć. Porzeczki zerwać z ogonków. Owoce, cukier trzcinowy i jogurt naturalny zmiksować za pomocą blendera.
Najlepiej smakuję mocno schłodzony.
Smacznego !
:)