Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po ostatnich dniach niezbyt ciekawej pogody nareszcie ponownie pojawiło się słoneczko, a więc dzisiaj dla ochłody zapraszam na przepyszny jogurt pitny, w których wykorzystałam sezonowe owoce - zawierające dużo witaminy C czerwone porzeczki i borówki, które chyba każdy lubi. Orzeźwiająco, pożywnie i zdrowo ;)
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24554
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 502
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 442
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24554
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 502
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 442
Składniki
Owoce dokładnie umyć. Porzeczki zerwać z ogonków. Owoce, cukier trzcinowy i jogurt naturalny zmiksować za pomocą blendera.
Najlepiej smakuję mocno schłodzony.
Smacznego !
:)