Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Napój z hibiskusa, mocny rozgrzewa, a słaby działa odpreżająco
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 110
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 238
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 110
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 32
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Hibiskus zalewa się i parzy jak zwykłą herbatę. Po zaparzeniu ma kwaskowy smak. Mocny napar serwuje się posłodzony na ciepło i na zimno. Taki napar pobudza i dodaje energii. Lubię go pić słabszy, na zimno, bez słodzenia, wtedy działa na obniżenie ciśnienia. Smacznego!