Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Napój z hibiskusa, mocny rozgrzewa, a słaby działa odpreżająco
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 59
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 59
Składniki
Hibiskus zalewa się i parzy jak zwykłą herbatę. Po zaparzeniu ma kwaskowy smak. Mocny napar serwuje się posłodzony na ciepło i na zimno. Taki napar pobudza i dodaje energii. Lubię go pić słabszy, na zimno, bez słodzenia, wtedy działa na obniżenie ciśnienia. Smacznego!