Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na kisiel z hibiskusa, czy innej herbaty smakowej, którą uwielbiamy :)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2628
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 892
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2628
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 892
Składniki
Herbatę zalewamy wrzątkiem i parzymy - ma mieć mocny smak. Gotową herbatę wlewamy do rondla, wstawiamy na gaz, słodzimy i gotujemy. Dodajemy skrobię, mieszamy aż zgęstnieje. U mnie wyszły "grudki", dlatego gotowy kisiel przelałam przez siteczko. Przelewamy go szklanki i podajemy :)