Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znacznie go podrasowałam- ze względu na moje uwielbienie dla kokosa
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 57
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 57
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Umyte truskawki pozbawić szypułek, dołożyć resztę składników (z wyjątkiem wiórek) - zmiksować blenderem na gładko. Dodać zwykłe wiórki i dokładnie wymieszać - nie miksować.
Koktail podajemy schłodzony i posypany uprażonymi wiórkami, które nadadzą daniu chrupkości i wyśmienitego aromatu orzechowego. W gardła Wasze!!!