Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znacznie go podrasowałam- ze względu na moje uwielbienie dla kokosa
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 137
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 84
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 175
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 108
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 137
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 84
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 175
Składniki
Umyte truskawki pozbawić szypułek, dołożyć resztę składników (z wyjątkiem wiórek) - zmiksować blenderem na gładko. Dodać zwykłe wiórki i dokładnie wymieszać - nie miksować.
Koktail podajemy schłodzony i posypany uprażonymi wiórkami, które nadadzą daniu chrupkości i wyśmienitego aromatu orzechowego. W gardła Wasze!!!