Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten koktajl można przyrządzać z różnych owoców – zarówno świeżych, jak i mrożonych. Ja akurat miałam pod ręką mrożone maliny (z własnego ogródka) więc ich użyłam. W sezonie jednak zawsze obowiązkowo dodaję świeże.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4420
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 451
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2721
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38731
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1008
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4420
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 451
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2721
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38731
Składniki
Maliny blendujemy na gładką masę, dodajemy maślankę i cukier puder (ilość uzależniona od naszych upodobań smakowych - ja dodaję dwie płaskie łyżki, a czasem jak maliny są bardzo słodkie tylko łyżeczkę). Przelewamy do szklanek i gotowe :)