Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten koktajl można przyrządzać z różnych owoców – zarówno świeżych, jak i mrożonych. Ja akurat miałam pod ręką mrożone maliny (z własnego ogródka) więc ich użyłam. W sezonie jednak zawsze obowiązkowo dodaję świeże.
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1082
Polecam.
Odsłon: 1072
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 209
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1082
Polecam.
Odsłon: 1072
Składniki
Maliny blendujemy na gładką masę, dodajemy maślankę i cukier puder (ilość uzależniona od naszych upodobań smakowych - ja dodaję dwie płaskie łyżki, a czasem jak maliny są bardzo słodkie tylko łyżeczkę). Przelewamy do szklanek i gotowe :)