Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten koktajl to duża dawka potasu i witaminy B. W awokado jest też dużo potasu (więcej niż w bananach), który reguluje ciśnienie krwi i korzystnie wpływa na układ nerwowy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 798
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 798
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Dla 2 - 3 osób. Banana i awokado obieramy, kroimy w cząstki, przekładamy do blendera. Owoce zalewamy 1/2 szklanki mleka, dodajemy herbatę, syrop i miksujemy. Powoli dolewamy mleko do uzyskania pożądanej konsystencji. Podajemy.