Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty pyszny koktajl na detoks
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 177
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 177
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Wszystkie składniki wyciskamy w wyciskarce do owoców lub sokowirówce i gotowe.
PIETRUSZKA – jest źródłem witaminy C, wapnia, żelaza i antyoksydantów. Sprawia, że nasze nerki są w stanie lepiej filtrować substancje toksyczne zgromadzone we krwi. SELER – zwalcza kwas moczowy i resztki po metabolizmie . Oprócz tego, oczyszcza wątrobę i drogi moczowe. OGÓREK- działa oczyszczająco. Zawiera dużo wody i sprzyja wydalaniu kwasu moczowego z organizmu. Orzeźwia i tonizuje. Przyspiesza usuwanie nadmiaru wody z organizmu, która powoduje opuchliznę i niechciane tycie. JABŁKA – są bogate w błonnik, witaminy, minerały i antyoksydanty. Z tego powodu idealnie nadaje się na dietę oczyszczającą POMARAŃCZA – jest znakomitym źródłem witaminy C, beta-karotenu i witamin z grupy B. Pomarańcze warto jeść z błonkami oddzielającymi cząstki owocu – są dobrym źródłem błonnika i flawonoidów wzmacniających działanie witaminy C.