Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jest prosty w przygotowaniu, pyszny i zdrowy, a przy tym bajecznie chłodzi i orzeźwia. To idealna propozycja na upalne dni.
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 201
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 47
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 355
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 34
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 201
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 47
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 355
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 34
Składniki
Arbuza kroimy i oczyszczamy z pestek. Ogórka obieramy i kroimy w nieduże plasterki. Całość blendujemy, dodając sok z cytryny oraz listki bazylii do smaku.