Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jest prosty w przygotowaniu, pyszny i zdrowy, a przy tym bajecznie chłodzi i orzeźwia. To idealna propozycja na upalne dni.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 24
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 260
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 24
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 260
Składniki
Arbuza kroimy i oczyszczamy z pestek. Ogórka obieramy i kroimy w nieduże plasterki. Całość blendujemy, dodając sok z cytryny oraz listki bazylii do smaku.