Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja dla naszego podniebienia. Bez dodatku cukru, zawiera mnóstwo witaminy C, a na dodatek jest prosty w przyrządzeniu. Idealny na upał, podany z kostką lodu zapewni miłe orzeźwienie.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1375
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 339
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1375
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 339
Składniki
Obrane banany kroimy na mniejsze kawałeczki i miksujemy do uzyskania gładkiej masy, dodajemy obrane i pokrojone kiwi i jeszcze raz miksujemy całość. Napój przelewamy do miski i wlewamy do niego sok pomarańczowy po czym jeszcze raz całość dokładnie miksujemy. Gotowy koktajl przelewamy do szklanek, dodajemy kostki lodu.