Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny, niezwykle aromatyczny i pachnący świętami kompot z suszonych owoców, nie może go zabrać na naszym wigilijnym stole.
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 66
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 58
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 73
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 37
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 66
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 58
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 73
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 37
Składniki
Owoce wypłukaj, zalej wodą i zostaw na całą noc, włóż do dużego garnka ponieważ owoce podwoją swoją objętość. Następnego dnia zagotuj, dodaj przyprawy, sok z cytryny obrane pomarańcze i mandarynki, gotuj na małym ogniu około pół godziny, dopraw do smaku cukrem i miodem, przelej do dzbanka podaj do wieczerzy wigilijnej.