Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kompot z suszu czyli kompot z suszonych owoców to tradycyjny napój wigilijny (i nie tylko). U mnie wzbogacony truskawkami. Doskonale smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno.
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 130
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 31
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 134
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 528
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4611
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 130
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 31
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 134
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 528
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4611
Składniki
Zagotowujemy 5 litrów wody. Dodajemy suszone owoce oraz rozmrożone truskawki. Gotujemy do miękkości owoców, aż kompot uzyska pożądany kolor.
Zdejmujemy z ognia i słodzimy do smaku.