Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakao daje szybki zastrzyk energii, ale wzmocnione o odpowiednie dodatki i przyprawy, potrafi działać zbawiennie na serce i układ nerwowy oraz wspomóc pracę mózgu. Koniecznie wypróbujcie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 854
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5455
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17720
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 854
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5455
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8658
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17720
Składniki
Masło rozpuścić z cukrem w rondelku. By składniki dobrze się połączyły, należy mieszać je trzepaczką. Dodać kakao i przyprawy, cały czas mieszając. Mleko dodawać powoli, dokładnie mieszając. Ubijać trzepaczką do powstania piany, dopiero wtedy kakao jest gotowe do podania.