Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy to nie idealna nazwa dla nalewki z owocu,który od zarania dziejów stanowił dla ludzi pokusę?
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5001
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5476
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 139
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18840
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7254
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5001
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5476
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 139
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18840
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7254
Składniki
Rajskie jabłka umyj,pokrój w ćwiartki,zasyp cukrem i przyprawami. Zalej spirytusem i odstaw na 2-3 tygodni w ciemne,ciepłe miejsce. Po tym czasie zlej nalewkę,odstaw na 2-3 dni,przefiltruj i rozlej do butelek. Przechowywać w chłodnym,ciemnym miejscu 4-6 miesięcy.