Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy to nie idealna nazwa dla nalewki z owocu,który od zarania dziejów stanowił dla ludzi pokusę?
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6790
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154837
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 472
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6790
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154837
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 472
Składniki
Rajskie jabłka umyj,pokrój w ćwiartki,zasyp cukrem i przyprawami. Zalej spirytusem i odstaw na 2-3 tygodni w ciemne,ciepłe miejsce. Po tym czasie zlej nalewkę,odstaw na 2-3 dni,przefiltruj i rozlej do butelek. Przechowywać w chłodnym,ciemnym miejscu 4-6 miesięcy.