Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34886
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16296
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34886
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16296
Składniki
1. Pokrój arbuza na małe kosteczki 2. wsyp kilka małych kostek lodu do szklanki 3. nalej sok/syrop z cytryny 4. wsyp kilka kosteczek arbuza 5. zalej wodą 6. wsyp 1 lub 2 łyżeczki cukru 7. dobrze wymieszaj i włóż słomkę do szklanki