Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnie upały sprawiły, że nie chcę mi się za bardzo przygotowywać treściwych potraw, zwłaszcza, że domownikom nie bardzo chce się jeść. Dlatego w tym tygodniu postawiłam na przepyszne lemoniady i napoje. Dzisiaj orzeźwiająca lemoniada z dodatkiem cytryny, mięty i zamrożonych malin, które jeszcze odkopałam w zamrażalce. Zapraszam!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2194
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 124
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 182
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2194
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 124
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 182
Składniki
Cytrynę i mięte dokładnie umyć. Cukier trzcinowy rozpuścić w małej ilości ciepłej wody. Do dzbanka dodać listki mięty, pokrojoną w plastry cytrynę, mrożone maliny i rozpuszczony cukier trzcinowy. Całość zalać wodą. Wstawić do lodówki na kilka godzin, aby "przegryzły się" smaki.
Najlepiej smakuję mocno zimna.
Smacznego :)