Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona lemoniada, którą przygotujemy w kilka chwil:). Miód nadaje jej niepowtarzalny smak i kolor.
Mięsno warzywna potrawa z mleczkiem kokosowym i kurkumą. Podajemy z makaronem.
Odsłon: 24
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 67
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 98
Nuggetsy to bardzo popularny fast food. Poniżej w wersji light. Kurczak w chr...
Odsłon: 5216
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 133
Mięsno warzywna potrawa z mleczkiem kokosowym i kurkumą. Podajemy z makaronem.
Odsłon: 24
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 67
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 98
Nuggetsy to bardzo popularny fast food. Poniżej w wersji light. Kurczak w chr...
Odsłon: 5216
Placki z kaszy jaglanej z miodem i z owocami (borówki, maliny, bbanany - doda...
Odsłon: 133
Składniki
W 1,5-litrowym dzbanku umieszczamy pokrojone w plastry cytrynę i limonkę, gałązki mięty oraz lód.
Miód umieszczamy w szklance, dodajemy trochę ciepłej wody, mieszamy aż połączy się z wodą. Również przelewamy do dzbanka. Zalewamy do pełna wodą niegazowaną, mieszamy. Pozostawiamy na kilka minut żeby smaki się połączyły. Przechowujemy w lodówce.