Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona lemoniada, którą przygotujemy w kilka chwil:). Miód nadaje jej niepowtarzalny smak i kolor.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12740
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1446
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13946
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5812
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12740
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1446
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13946
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5812
Składniki
W 1,5-litrowym dzbanku umieszczamy pokrojone w plastry cytrynę i limonkę, gałązki mięty oraz lód.
Miód umieszczamy w szklance, dodajemy trochę ciepłej wody, mieszamy aż połączy się z wodą. Również przelewamy do dzbanka. Zalewamy do pełna wodą niegazowaną, mieszamy. Pozostawiamy na kilka minut żeby smaki się połączyły. Przechowujemy w lodówce.