Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą- świetnie grzeje, latem-nieźle chłodzi
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 127
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 164
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 43
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 70
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 31
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 127
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 164
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 43
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 70
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 31
Składniki
Igły i borówki zalać wrzątkiem i zaparzać ok.10 min. Dodać plastry cytryny i dosłodzić miodem.
Herbata jest pyszna zarówno na ciepło jak i zimna, najlepiej z kostkami lodu. SMACZNEGO