Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą- świetnie grzeje, latem-nieźle chłodzi
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Igły i borówki zalać wrzątkiem i zaparzać ok.10 min. Dodać plastry cytryny i dosłodzić miodem.
Herbata jest pyszna zarówno na ciepło jak i zimna, najlepiej z kostkami lodu. SMACZNEGO