Do góry

Napoje Przepis na:

Likier kawowy.

Likier kawowy.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 17671

Dodano:

Odsłon: 8735

Z pozostałej części ajerkoniaku ,wyszedł pyszny likier kawowy.

Składniki

  • pozostała część likieru ajerkoniakowego
  • kawa rozpuszczalna 6 łyżeczek
> 6 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Likier kawowy.

Przygotowanie

  1. Do masy ajerkoniakowej dodać stopniowo kawę rozpuszczoną w małej ilości wrzątku i wystudzonej.
    Zmiksować i przelać do butelek.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 07 grudnia 2016 Musi być pyszny <3 Uwielbiam kawowe smaki,typu kahlua, więc i ten by mi posmakował. Odpowiedzi: 2 ▼

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń