Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pozostałej części ajerkoniaku ,wyszedł pyszny likier kawowy.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Składniki
Do masy ajerkoniakowej dodać stopniowo kawę rozpuszczoną w małej ilości wrzątku i wystudzonej. Zmiksować i przelać do butelek.
Smacznego życzę!