Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pozostałej części ajerkoniaku ,wyszedł pyszny likier kawowy.
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 185
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 176
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7544
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 89
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 185
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 176
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7544
Składniki
Do masy ajerkoniakowej dodać stopniowo kawę rozpuszczoną w małej ilości wrzątku i wystudzonej. Zmiksować i przelać do butelek.
Smacznego życzę!