Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mango jest jednym z moich ulubionych owoców. Kocham go za niesamowicie słodki smak i cudowny aromat. Dzisiaj zapraszam Was na tradycyjny napój indyjski sporządzony na bazie mango, jogurtu, wody i kardamonu. Jest prosty i błyskawiczny w przygotowaniu, ale zapewni nam cudowne doznania smakowe oraz orzeźwienie w upalne dni.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2078
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 354
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 780
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17240
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2078
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 354
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 780
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17240
Składniki
Mango obieramy ze skórki i odkrajany gładki miąższ od pestki, który umieszczamy w blenderze wraz z jogurtem, schłodzoną wodą i szczyptą kardamonu. Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą oraz gładką masę. * Jeśli nasze mango nie jest zbyt słodkie, do napoju możemy dodać 1 łyżkę miodu lub syropu klonowego.
Mango lassi najlepiej smakuje schłodzone. Życzę smacznego! :)