Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie wygląda i można ją zrobić samemu.Fajny mleczny smak po wymieszaniu,lub dwa smaki mleczny i gorzkawy bez mieszania.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Mleko podgrzewamy w garnku do tem.ok.60 stopni ubijając trzepaczką,aby utworzyła się piana.Kawe robimy w dzbanku,lub innym naczyniu.
Ciepłe mleko wlewamy do szklanek.Powoli dodajemy kawę.Trzeba wolno wlewać kawę,aby zbytnio nie mieszała się z mlekiem.