Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wraz ze wzrostem temperatury odczuwamy wzmożone pragnienie. Najprościej jest ugasić je szklanką wody, ale można pokusić się również o coś bardziej wyszukanego – mrożoną herbatę. Warto jest popróbować jej różnych wersji smakowych i wybrać idealną dla siebie.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7993
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 272
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 679
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7993
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 272
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 679
Składniki
Do garnka włóż cynamon i goździki. Zagotuj z 3 szklankami wody i do wrzątku dodaj herbatę. Odstaw do zaparzenia. Kiedy napar ściemnieje przelej do dzbanka i dodaj cukier (lub nie). Następnie dodaj sok owocowy, ogórka, listek bazylii oraz plastry owoców. Schłodź w lodówce.