Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wraz ze wzrostem temperatury odczuwamy wzmożone pragnienie. Najprościej jest ugasić je szklanką wody, ale można pokusić się również o coś bardziej wyszukanego – mrożoną herbatę. Warto jest popróbować jej różnych wersji smakowych i wybrać idealną dla siebie.
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 101
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 551
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 81
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 101
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 551
Przystawka dla tych, którzy lubią ser pleśniowy. Doskonale połączenie, które...
Odsłon: 81
Składniki
Do garnka włóż cynamon i goździki. Zagotuj z 3 szklankami wody i do wrzątku dodaj herbatę. Odstaw do zaparzenia. Kiedy napar ściemnieje przelej do dzbanka i dodaj cukier (lub nie). Następnie dodaj sok owocowy, ogórka, listek bazylii oraz plastry owoców. Schłodź w lodówce.