Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wraz ze wzrostem temperatury odczuwamy wzmożone pragnienie. Najprościej jest ugasić je szklanką wody, ale można pokusić się również o coś bardziej wyszukanego – mrożoną herbatę. Warto jest popróbować jej różnych wersji smakowych i wybrać idealną dla siebie.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1308
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1110
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1308
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1110
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Do garnka włóż cynamon i goździki. Zagotuj z 3 szklankami wody i do wrzątku dodaj herbatę. Odstaw do zaparzenia. Kiedy napar ściemnieje przelej do dzbanka i dodaj cukier (lub nie). Następnie dodaj sok owocowy, ogórka, listek bazylii oraz plastry owoców. Schłodź w lodówce.