Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna nalewka truskawkowa, która nie tylko świetnie smakuje, ale również pozytywnie wpływa na nasze zdrowie. Pomaga w obniżeniu poziomu cholesterolu, pozytywnie wpływa na nasz układ trawienny i wzmacnia odporność. Można ją stosować w celach leczniczych lub rekreacyjnie jako dodatek do deserów.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 361
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 293
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 138
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 345
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 361
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 293
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 138
Składniki
Truskawki dokładnie umyj, osusz i usuń szypułki. Następnie przełóż owoce do dużego słoja, zasyp cukrem i zalej spirytusem. Słoik zakręć i odstaw na około 30 dni w zaciemnione miejsce.
Po miesiącu przefiltruj nalewkę truskawkową 2-3 krotnie przez gazę i zlej do butelek.