Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz ją robię ,ale przepis sprawdzony.
Ziarna kawy zalewamy wódką ,dosypujemy cukier i mieszamy. Odstawiamy w ciepłe miejsce do czasu ,kiedy ziarenka kawy opadną na dół (około 2 tygodni). Po tym czasie nalewkę zlewamy do butelki. Od razu można degustować.
Przepis dnia
Za przygotowanie nalewki najlepiej zabrać się wiosną, kiedy pojawią się pierw...
Odsłon: 407
Jeśli wybierzecie się na grzybobranie, możecie wpisać w swój kulinarny kalend...
Odsłon: 83504
Zapiekanka chłopska swoją nazwę zawdzięcza podstawowym składnikom, które powi...
Odsłon: 41836
Jeśli wybierzecie się na grzybobranie, możecie wpisać w swój kulinarny kalend...
Odsłon: 83504
Zapiekanka chłopska swoją nazwę zawdzięcza podstawowym składnikom, które powi...
Odsłon: 41836
Składniki
Ziarna kawy zalewamy wódką ,dosypujemy cukier i mieszamy. Odstawiamy w ciepłe miejsce do czasu ,kiedy ziarenka kawy opadną na dół (około 2 tygodni). Po tym czasie nalewkę zlewamy do butelki. Od razu można degustować.
Przepisy Napoje
Napoje
Koktajl z bananem i z kiwi
Napoje
Kiszon bengalski
Napoje
Cytrynówka bengalska
Napoje
Nalewka z mniszka lekarskiego na spirytusie
Koktajl z bananem i z kiwi
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 3266
Kiszon bengalski
Zakwas, barszcz, buraczki. Samo zdrowie. Trzy w jednym. Zero waste. Brawo ja....
Odsłon: 221