Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto sposób, co zrobić z kremem orzechowym, który został w słoiku w całkiem sporej ilości i niczym nie można go wyskrobać.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
Mleko podgrzewamy, przelewamy do słoika z pozostałością kremu, zakręcamy słoik, następnie energicznie potrząsamy aż krem się rozpuści. I gotowe :)