Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na półtora litra wody, a dodatki zaspokajaja pragnienienie i nawadniają organizm
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 17
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2115
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 194
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1196
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 17
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2115
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 194
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1196
Składniki
Gotuję i studzę zwykłą kranówkę. Rozpuszczam w ostudzonej wodzie miód. Cytrynę sparzam i kroję plaster, wkładam go do dzbanka opierając o ścianki - coś w rodzaju filtra, przez który przepływa woda. Układam miętę i rozmaryn na całej długości dzbanka. Zalewam wodą, czasem dodaję kostkę lodu, by jeszcze bardziej schłodzić.