Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na półtora litra wody, a dodatki zaspokajaja pragnienienie i nawadniają organizm
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8459
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 535
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8459
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 535
Składniki
Gotuję i studzę zwykłą kranówkę. Rozpuszczam w ostudzonej wodzie miód. Cytrynę sparzam i kroję plaster, wkładam go do dzbanka opierając o ścianki - coś w rodzaju filtra, przez który przepływa woda. Układam miętę i rozmaryn na całej długości dzbanka. Zalewam wodą, czasem dodaję kostkę lodu, by jeszcze bardziej schłodzić.