Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można powiedzieć, że mamy lato w pełni, temperatura mocno na rozpieszcza, dlatego szukamy wszelkich sposobów, aby się trochę ochłodzić. Proponuje zatem orzeźwiający, chłodny i lekko kwaskowy kompot z agrestu z dodatkiem mięty. Moje chłopaki uwielbiają wyjadać z niego owoce. Zapraszam.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 79
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 693
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10983
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2356
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 79
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 693
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10983
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2356
Składniki
Agrest dokładnie umyć i odciąć końcówki. Owoc zalać wodą, dodać cukier i gotować do miękkości. Zostawić do wystudzenia. Dodać listki mięty i zostawić na kilka godzin, aby kompot nabrał smaku.
Podawać mocno schłodzony lub z kostkami lodu.
Smacznego :)
:)