Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wprost idealny napój na letnie upały. Doskonale orzeźwia.
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 59
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1955
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 576
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 59
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 1955
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 576
Składniki
Ananasa, arbuza i gruszki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki. Przekładamy do stojącego blendera i miksujemy na jednolitą masę. Następnie dodajemy szałwię, mieszamy łyżką i wstawiamy do lodówki na min 1 godz. Podajemy schłodzone. Opcjonalnie możemy wymieszać z niewielką ilością wody mineralnej.