Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wprost idealny napój na letnie upały. Doskonale orzeźwia.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456801
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1222
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2092
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456801
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1222
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2092
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 505
Składniki
Ananasa, arbuza i gruszki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki. Przekładamy do stojącego blendera i miksujemy na jednolitą masę. Następnie dodajemy szałwię, mieszamy łyżką i wstawiamy do lodówki na min 1 godz. Podajemy schłodzone. Opcjonalnie możemy wymieszać z niewielką ilością wody mineralnej.