Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naprawdę bardzo rozgrzewające, idealne na zimowe i jesienne wieczory...
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2617
Składniki
Do garnka wlewam piwo, dodaję cynamon, gałkę muszkatołową, goździki, wstawiam na gaz. Mieszam chwilę. Gdy piwo jest ciepłe - dodaję miód i mieszam. Gdy piwo jest już gorące przelewamy do szklank, w której jest już sok malinowy (choć kufel byłby lepszy - dłużej trzyma ciepło).
UWAGI: piwo gotujemy pod przykrywką, można dodać także pół łyżeczki imbiru, można także dodać plasterek cytryny do gotowego piwa.