Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które narodziło się z pozostałych w kuchni ziół i przypraw. Nie jest to tradycyjne pesto, ale smakuje równie dobrze - jest bardzo aromatyczne, a całość niezwykle sycąca i pożywna :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Do miksera wkładamy pokrojone w plasterki banany, wlewamy sok z buraka, mleko, jogurt naturalny i dodajemy łyżeczkę oleju lnianego. Wszystko miksujemy na gładką masę. Możemy dosłodzić do smaku stevią (opcjonalnie). Życzę smacznego!