Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To więcej niż zwykła woda – to prawdziwy detoks w szklance! Sprawdź przepis i przekonaj się, jak łatwo możesz przygotować ten magiczny napój w domu.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13660
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13660
Składniki
Cytrynę i ogórek dokładnie umyj, a następnie pokrój w cienkie plasterki. Imbir obierz i zetrzyj na tarcelub pokrój w plasterki.
Włóż wszystkie składniki do dzbanka, zalej wodą i delikatnie wymieszaj.
Odstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny (najlepiej na całą noc, by smaki się przegryzły).
Pij przez cały dzień, najlepiej schłodzone.