Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak zjeść pęczek pietruszki dziennie i zapewnić sobie odpowiednią dawkę witaminy C - naturalnego antyoksydantu? - zebrałam wszystko, co ma dużo witaminy C w ulubionych smakach tak, by pasowało do pietruszki :) - przepis na jedną porcję ok 400 ml
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 996
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5575
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17940
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 996
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5575
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8712
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17940
Składniki
natkę myję i wrzucam do blendera owoce dzikiej róży (mrożone) wrzucam do bleddera - miałam tylko 2 szt i dlatego nie widać na zdjęciu :( owoce sparzam wrzątkiem, obieram, kroję na mniejsze kawałki i wrzucam do blendera imbir dodaję, tylko wtedy kiedy mi zimno i potrzebuję rozgrzania wewnątrz organizmu :) PS. można dodać czarną porzeczkę, np jako dekorację, niezmiksowany element :) bo jest na 2 miejscu zawartości witaminy C (my jednak nie bardzo jesteśmy z nią zaprzyjaźnieni, dlatego nie podaję jej w składnikach)