Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodziutki, mocno truskawkowy napój z dodatkiem szampana. Możemy dodać kruszony lód i troszkę mięty – będzie bardziej orzeźwiający.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 737
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12540
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 737
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12540
Składniki
Truskawki myjemy, pozbawiamy szypułek - przekładamy do miski. Dosypujemy cukier, wyciskamy sok z cytryny - całość dokładnie blendujemy. Powoli dolewamy szampana, miksując. Rozlewamy do szampanówek - możemy dodać kruszony lód i miętę.