Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna słodycz owocu i schłodzone wytrawne wino musujące.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85260
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2557
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9995
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4009
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85260
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2557
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9995
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4009
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Składniki
Szampana lub Cavę Brut lub inne wytrawne wino musujące chłodzimy w lodówce do 9-10 stopni. Wina musujące produkowane metoda tradycyjną jak Szampan lub hiszpańska Cava Brut charakteryzują się bardzo małymi bąbelkami i wytrawnością. Truskawki myjemy z szypułkami. Truskawki macza się w szampanie, zagryza i popija szampanem. Smacznego ;)