Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna słodycz owocu i schłodzone wytrawne wino musujące.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 542
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16811
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 571
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 542
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16811
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 571
Składniki
Szampana lub Cavę Brut lub inne wytrawne wino musujące chłodzimy w lodówce do 9-10 stopni. Wina musujące produkowane metoda tradycyjną jak Szampan lub hiszpańska Cava Brut charakteryzują się bardzo małymi bąbelkami i wytrawnością. Truskawki myjemy z szypułkami. Truskawki macza się w szampanie, zagryza i popija szampanem. Smacznego ;)