Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna woda smakowa - jest połączenie soczystej polskiej truskawki ze słodyczą tropikalnego ananasa.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22796
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15204
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45729
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22796
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15204
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45729
Składniki
Truskawki dokładnie myjemy. Połowę truskawek przecinamy na pół, drugą część zostawiamy w całości. Owoce wrzucamy do dzbanka. Z ananasa usuwamy skórę i kroimy w średniej wielkości kostkę. Dorzucamy do truskawek. Umyte listki mięty ściskamy kilka razy w rękach (aby uwolniły więcej aromatu), dodajemy do owoców i zalewamy wodą. Odstawiamy do lodówki. Przed podaniem możemy dorzucić kilka kostek lodu.