Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pietruszką. Wystarczy umyć warzywa oraz owoce i zmiksować całość w blenderze kielichowym. Najlepiej sprawdza się jako przekąska na drugie śniadanie. Z podanych składników wychodzą 4 porcje. Taki napój możesz przechowywać w lodówce do 2 dni.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425038
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336976
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425038
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336976
Składniki
Z botwinki pozbądź się liści. Buraczki umyj pod bieżącą wodą, osusz i przekrój na mniejsze części.
Cytrynę wyszoruj i sparz wrzątkiem. Odetnij 1/3 z całości i obierz ze skórki.
Jabłko pokrój na mniejsze części, pozbądź się gniazd nasiennych.
Pietruszkę niedbale posiekaj.
Do misy blendera przełóż buraki, cytrynę, jabłko i natkę pietruszki. Wszystko zalej wodą i zmiksuj na gładką masę.