Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pietruszką. Wystarczy umyć warzywa oraz owoce i zmiksować całość w blenderze kielichowym. Najlepiej sprawdza się jako przekąska na drugie śniadanie. Z podanych składników wychodzą 4 porcje. Taki napój możesz przechowywać w lodówce do 2 dni.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36607
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3350
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 493
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2800
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36607
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3350
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 493
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2800
Składniki
Z botwinki pozbądź się liści. Buraczki umyj pod bieżącą wodą, osusz i przekrój na mniejsze części.
Cytrynę wyszoruj i sparz wrzątkiem. Odetnij 1/3 z całości i obierz ze skórki.
Jabłko pokrój na mniejsze części, pozbądź się gniazd nasiennych.
Pietruszkę niedbale posiekaj.
Do misy blendera przełóż buraki, cytrynę, jabłko i natkę pietruszki. Wszystko zalej wodą i zmiksuj na gładką masę.