Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pietruszką. Wystarczy umyć warzywa oraz owoce i zmiksować całość w blenderze kielichowym. Najlepiej sprawdza się jako przekąska na drugie śniadanie. Z podanych składników wychodzą 4 porcje. Taki napój możesz przechowywać w lodówce do 2 dni.
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2559
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2559
Składniki
Z botwinki pozbądź się liści. Buraczki umyj pod bieżącą wodą, osusz i przekrój na mniejsze części.
Cytrynę wyszoruj i sparz wrzątkiem. Odetnij 1/3 z całości i obierz ze skórki.
Jabłko pokrój na mniejsze części, pozbądź się gniazd nasiennych.
Pietruszkę niedbale posiekaj.
Do misy blendera przełóż buraki, cytrynę, jabłko i natkę pietruszki. Wszystko zalej wodą i zmiksuj na gładką masę.