Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pietruszką. Wystarczy umyć warzywa oraz owoce i zmiksować całość w blenderze kielichowym. Najlepiej sprawdza się jako przekąska na drugie śniadanie. Z podanych składników wychodzą 4 porcje. Taki napój możesz przechowywać w lodówce do 2 dni.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Składniki
Z botwinki pozbądź się liści. Buraczki umyj pod bieżącą wodą, osusz i przekrój na mniejsze części.
Cytrynę wyszoruj i sparz wrzątkiem. Odetnij 1/3 z całości i obierz ze skórki.
Jabłko pokrój na mniejsze części, pozbądź się gniazd nasiennych.
Pietruszkę niedbale posiekaj.
Do misy blendera przełóż buraki, cytrynę, jabłko i natkę pietruszki. Wszystko zalej wodą i zmiksuj na gładką masę.