Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle zdrowy i dodający energii koktajl z młodymi burakami, jabłkiem i pietruszką. Wystarczy umyć warzywa oraz owoce i zmiksować całość w blenderze kielichowym. Najlepiej sprawdza się jako przekąska na drugie śniadanie. Z podanych składników wychodzą 4 porcje. Taki napój możesz przechowywać w lodówce do 2 dni.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93146
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1880
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5697
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5679
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93146
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1880
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5697
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5679
Składniki
Z botwinki pozbądź się liści. Buraczki umyj pod bieżącą wodą, osusz i przekrój na mniejsze części.
Cytrynę wyszoruj i sparz wrzątkiem. Odetnij 1/3 z całości i obierz ze skórki.
Jabłko pokrój na mniejsze części, pozbądź się gniazd nasiennych.
Pietruszkę niedbale posiekaj.
Do misy blendera przełóż buraki, cytrynę, jabłko i natkę pietruszki. Wszystko zalej wodą i zmiksuj na gładką masę.