Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, smaczny, bezglutenowy, bez laktozy i pozywny koktajl ze szpinaku, jagód, banana, daktyli, mleka migdalowego, z dodatkiem masla orzechowego. Zastepuje caly, pelnowartosciowy posilek.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1404
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 388
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1404
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 388
Składniki
Szpinak umyc, porwac na kawalki, banana pokroic w plasterki. Wszystkie skladniki miksowac 1-2 minuty, do kremowej konsystencji. .
Podawac ozdobiony kilkoma jagodami. Koktajl nadaje sie na sniadanie, drugie sniadanie lub kolacje albo jako snack w miedzyczasie.