Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy, smaczny, bezglutenowy, bez laktozy i pozywny koktajl ze szpinaku, jagód, banana, daktyli, mleka migdalowego, z dodatkiem masla orzechowego. Zastepuje caly, pelnowartosciowy posilek.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2997
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2997
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Szpinak umyc, porwac na kawalki, banana pokroic w plasterki. Wszystkie skladniki miksowac 1-2 minuty, do kremowej konsystencji. .
Podawac ozdobiony kilkoma jagodami. Koktajl nadaje sie na sniadanie, drugie sniadanie lub kolacje albo jako snack w miedzyczasie.